Skip to content

Voor 11:00 besteld = Vandaag verstuurd 🛒🏎️ (Gratis verzending)

Country/region
Search
Cart

Maak kennis met ons!

Wij zijn William en Anna, een koppel uit Gent die hun liefde voor elkaar, de culinaire kunst en wetenschap hebben samengebracht om praktische inzichten met jou te delen.

Beheers de uit kennis uit onze boeken en transformeer elke kooksessie tot een moeiteloos succes. 🙌

 

 

William's Verhaal: 

Als praktijkleraar koken in hotelschool Gent begrijp ik heel goed de meest voorkomende uitdagingen waarmee beginners te maken krijgen en de inzichten en vaardigheden die nodig zijn om te leren koken op het niveau van een chef. 

Dankzij mijn achtergrond en ervaring in zowel de culinaire als wetenschappelijke wereld, ben ik in staat geweest om deze boekenreeks te schrijven. Jarenlang heb ik mijn ervaringen, bedenkingen en ideeën zorgvuldig vastgelegd, en deze vervolgens op een gestructureerde en begrijpelijke wijze gepresenteerd. 

Ik geloof dat kennis toegankelijk moet zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het verfijnen van hun culinaire vaardigheden en het verkennen van de wetenschap achter het koken. Door deze boeken voor iedereen beschikbaar te stellen, hoop ik ook een positieve impact te hebben op kookliefhebbers en aspirant-chefs buiten hotelschool Gent.

Anna's Verhaal:

Als ervaren architect breng ik mijn passie voor tekenen en design samen in de Cooking Blueprints. Door mijn job als architect begrijp ik het belang van heldere en nauwkeurige tekeningen om complexe concepten over te brengen. Mijn scherp oog voor detail en streven naar perfectie zorgen ervoor dat elke tekening een persoonlijk meesterwerk wordt.

Door elke tekening samen met William grondig te bespreken zorg ik ervoor dat de kooktechnieken, ingrediënten en culinaire processen op een begrijpelijke en visueel aantrekkelijke manier worden weergegeven in de Cooking Blueprints.

Samen vormen William en ik een dynamisch duo dat streeft naar het delen van kennis en het inspireren van culinaire ontwikkeling. We nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze smakelijke reis vol creativiteit en kennis.